Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Την εξέλιξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Μίλαν δεν μπορούσε να πιστέψει ο δημοφιλής σχολιαστής των αγώνων των ροσονέρι Τιτσιάνο Κρουντέλι, ενώ παραλίγο να βάλει τα κλάματα.
«Δεν γίνονται αυτά…» έλεγε o Τιτσιάνο Κρουντέλι μετά το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» από το σουτ του Γκερέρο και την κόντρα που «κρέμασε» τον Ρέινα, ωστόσο, αν και στο γκολ του Ζαπάτα ανέκτησε την ελπίδα του, ήρθε και το τρίτο γκολ των Πειραιωτών να του δώσει την τελειωτική βολή.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!