Μιλουτίνοφ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη»
Ο Σέρβος σέντερ χαρακτήρισε καταστροφή το δεύτερο δεκάλεπτο και στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξε ο Ολυμπιακός στο φινάλε κόντρα στην Εφές
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε μία ακόμα νίκη στην Ευρωλίγκα, αφού επικράτησε της Εφές στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν και πάλι MVP της ομάδας του Πειραιά με 15 πόντους και 7/7 προσπάθειες για δύο πόντους, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ.
Με το πέρας της αναμέτρησης ο σέντερ του Ολυμπιακού, τονισε για τη αναμέτρηση ότι: «Ξεκινήσαμε καλά στο ματς, αλλά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφή. Η Εφές μας τιμώρησε σε επίθεση και άμυνα γιατί είναι μία καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Είναι ωραίο και σημαντικό να κερδίζεις με κάθε τρόπο στην Euroleague».
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- «Ο Χεζόνια θέλει πάνω από 3.500.000 ευρώ – Στο κόλπο για την απόκτηση του η Εφές»
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Γιατί ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύεται να φτάσει ξανά στα 6 μέτρα
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η μεταγραφή του Φρανσίσκο στη Βιλερμπάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442