Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο του 2018
Επικράτησε επίσης την κατηγορία ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Pernille Lind και ο αρχιτέκτονας Richy Almond δημιούργησαν το Hotel Sanders στην Κοπεγχάγη, το οποίο έχει χαρακτηριστεί το καλύτερο νέο ξενοδοχείο στην Ευρώπη.
Το Hotel Sanders, το οποίο άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο στο ιστορικό κέντρο της Κοπεγχάγης, κέρδισε το βραβείο Hotel of the Year στα βραβεία AHEAD Europe στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Επικράτησε επίσης την κατηγορία ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Το design studio Lind + Almond, το οποίο διευθύνεται από τον Δανό σχεδιαστή Lind και τον Βρετανό αρχιτέκτονα Almond, αναθεώρησε ένα ερειπωμένο τριών αστέρων ξενοδοχείο σε μια ιστορική συνοικία της Κοπεγχάγης για να δημιουργήσει το πολυτελές Hotel Sanders 54 δωματίων.
- HRW: Η παραβίαση των δικαιωμάτων στην ΕΕ υπονομεύει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου
- Στην Ελλάδα μεταφέρεται ο τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε παραμείνει στη Ρουμανία για νοσηλεία
- Η δημοκρατική αντιπολίτευση δεν πρέπει να συναινέσει στην προσπάθεια του Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει το Σύνταγμα
- Τεράστια πυρκαγιά στις Φιλιππίνες – Στάχτη 1.000 σπίτια
- Δασμοί: Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ συμφωνία με περίπου τριάντα κράτη της Αφρικής
- Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Ανάμεσά τους δύο μωρά
