Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς έζησαν την επίθεση στο Στρασβούργο οι Έλληνες ευρωβουλευτές

Πώς έζησαν την επίθεση στο Στρασβούργο οι Έλληνες ευρωβουλευτές

Κοντά στο σημείο της αιματηρής επίθεσης στο Στρασβούργο βρίσκονταν χθες το βράδυ Έλληνες ευρωβουλευτές οι οποίοι περιγράφουν τις δραματικές ώρες που έζησαν

«Eκανα ρεκόρ στο τρέξιμο για να σωθώ. Βρισκόμουν στην πλατεία Κλεμπέρ, όταν άκουσα να πέφτουν οι πυροβολισμοί. Είχα βγει μια βόλτα στη χριστουγεννιάτικη αγορά και υπήρχε πλήθος κόσμου στους δρόμους», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος έζησε από πρώτο χέρι την αιματηρή επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου.

«Eτρεξα, μπήκα σε έναν παράδρομο για να γλιτώσω και ξαφνικά έπεσαν και άλλοι πυροβολισμοί» συνέχισε ο Έλληνας ευρωβουλευτής, μιλώντας στο στο ethnos.gr, ο οποίος πρόσθεσε ότι αμέσως μετά τους πυροβολισμούς βγήκαν στους δρόμους περιπολικά και οι αστυνομικοί καλούσαν τον κόσμο να βρει ασφαλές μέρος για να προφυλαχθεί.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα από κατάστημα στο οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα. Σε επικοινωνία με τo in.gr ο ευρωβουλευτής δήλωσε πως βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, αποκλεισμένη στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο βρέθηκαν δεκάδες ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή. Με συνεχείς αναρτήσεις της στο  Twitter η ευρωβουλευτής της Ελιάς ενημέρωνε για τις εντολές που έδινε η γαλλική αστυνομία και καλούσε τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024