Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kαραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει προβλέψιμος»

Kαραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει προβλέψιμος»

Ο Νίκος Καραγεωργίου θεωρεί τον Δικέφαλο πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά πιστεύει πως πρέπει να βρει και άλλους τρόπους παιχνιδιού

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τη διαφορά που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ από τους διώχτες του, το παιχνίδι με την Λάρισα, για το αν είναι ικανός ο Ολυμπιακός να τον κοντράρει, για την ΑΕΚ αλλά και για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Δικέφαλου με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τον όμιλο του Europa League.

Αρχικά είπε: «Όπως είδα τη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ είναι επτά βαθμούς μπροστά από τον Ατρόμητο. Το πρωτάθλημα θα το πάρει μία ομάδα γιατί δείχνει μία σταθερότητα και αυτή είναι ο ΠΑΟΚ, διότι ο Ολυμπιακός εκεί που πάει να πλησιάσει την κορυφή παίζει κάποια παιχνίδια που παλαιότερα τα κέρδιζε με ευκολία και τώρα δυσκολεύεται. Οπωσδήποτε είναι σημαντική η διαφορά, παίζει ρόλο στην ψυχολογία των παικτών, προχωράει και αυξάνεται η διαφορά. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ έχει 2-3 παιχνίδια που μπορεί να χάσει βαθμούς, αντίστοιχα παιχνίδια που έχουν και οι υπόλοιποι οπότε αν κυλήσουν λογικά τα πράγματα η διαφορά οκτώ πόντων σου δίνει μία άνεση».

-Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως τα τελευταία, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει πολύ καλά. Παρόλα αυτά έχει μάθει να κερδίζει, έχει παίκτες οι οποίοι όταν βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο δεν παρασύρονται, λειτουργούν επαγγελματικά και έχουν την δυνατότητα με μία τους ενέργεια να κερδίσουν το παιχνίδι. Αν θα δούμε την στιγμή του γκολ, θα δούμε ότι από την στιγμή που βάζει το γκολ η Λάρισα οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν καταρρέουν, πήραν την μπάλα να την πάνε στην σέντρα να βάλουν ένα γκολ, άλλες ομάδες όταν δέχονται ένα γκολ φαίνονται στα πρόσωπα τους ότι δεν έχουν πίστη. Εγώ εφιστώ την προσοχή όλων και λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει καλύτερα, γιατί παιχνίδια όπως της Πέμπτης δε θα τα κερδίσει αν δεν παίξει καλύτερα. Πρέπει σαν ομάδα και ο προπονητής να βρουν νέους τρόπους παιχνιδιού γιατί πλέον οι αντίπαλες ομάδες προσαρμόζονται επάνω του και δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση. Οι παίκτες είναι τόσο έμπειροι που πολύ εύκολα μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα νέο σύστημα γιατί έχω την αίσθηση ότι οι αντίπαλες ομάδες ξέρουν πως παίζει ο ΠΑΟΚ».

-Για το αν είναι ικανός ο Ολυμπιακός να κοντράρει τον ΠΑΟΚ: «Θα τον κοντράρει ο Ολυμπιακός, παρότι έχει μια αδυναμία στον άξονα. Αν και προσπαθούν από τα μέσα ενημέρωσης να προβάλουν ότι ο ένας σέντερ μπακ είναι για την Ρεάλ Μαδρίτης και ο άλλος για την Μπαρτσελόνα… Όταν η μπάλα πάει στον κεντρικό άξονα έχει αδυναμία, επιθετικά κάνει φάσεις πολλές και ενδεχομένως να ενισχυθούν με έναν παίκτη οπού θα βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Γενικά έχει καλούς παίκτες όπως είναι ο Ποντένσε που μπορεί να διασπάσει τις άμυνες, επιθετικά παίζουν καλά αλλά δεν έρχεται το γκολ».

-Για την ΑΕΚ: «Το έχει πάρει απόφαση ότι έχει μείνει έκτος… κούρσας πρωταθλήματος. Έχει επηρεαστεί από την φυγή 3-4 παικτών που δεν αναπληρώθηκαν, για αυτό και φαίνεται μία ΑΕΚ που δεν είναι περσινή. Υπάρχει όμως και άλλος ένας λόγος, η ΑΕΚ παίζει με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και οι ομάδες έχουν την προσαρμογή και ξέρουν πως θα παίξει. Η περσινή ΑΕΚ κάθε Κυριακή έπαιζε τελείως διαφορετικά, έτσι ο αντίπαλος δεν ήξερε πως θα την αντιμετωπίσει».

-Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: «Είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να παίξει καλά και να κερδίσει το παιχνίδι γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα αδιαφορήσει η Τσέλσι στην Βουδαπέστη. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπορεί να κερδίσει με την απόδοση που έχει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτή είναι η γνώμη μου».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024