Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με το Μαρκόπουλο για το 8/8 τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Με το Μαρκόπουλο για το 8/8 τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο για την 9η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών και ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει πρώτος, μπροστά από τον δυνατό Πανναξιακό που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζεται την Τρίτη (11/12) και περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Μαρκόπουλου. Ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague που διεξάγεται εμβόλιμα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα ξεκινήσει στις 19:00. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να διευρύνει το νικηφόρο σερί που τον έχει φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού.

Η Τζίνα Λαμπρούση ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα έχει αρχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Κόντρα στο Μαρκόπουλο το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης σε συνδυασμό με μια ακόμα καλή εμφάνιση».

*Στην αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024