Με το γκολ του Γκονσάλο Μαρτίνες στο 120+1′ η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στον θρόνο της μετά από 3 χρόνια, κατακτώντας για 4η φορά στην ιστορία της το Copa Libertadores.
Ωστόσο πριν καν προλάβουν να… ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αργεντινός σταρ των μιγιονάρος προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ομάδα τον Ιανουάριο με προορισμό το MLS και την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.