Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ανέφερε στην ομιλία του στους παίκτες του Άρη ο Παντελίδης

Τι ανέφερε στην ομιλία του στους παίκτες του Άρη ο Παντελίδης

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε επιστροφή στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.).

Άμεση λύση στα αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Άρης θέλει να δώσει ο Σάββας Παντελίδης και στο πνεύμα αυτό αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες στη σημερινή (10/12) προπόνηση.

Ο προπονητής των κίτρινων, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως είναι άδικο για τον εαυτό τους και για τον σύλλογο γενικότερα να υφίστανται τέτοια ταλαιπωρία, με ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο στον χτεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο και κάποιες επίσης ατυχείς στιγμές στο δεύτερο. Η λύση, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, είναι μια, να υπάρξει άμεση αντίδραση και όλοι στην ομάδα να δουλέψουν σκληρά ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους.

Επιπλέον, ανέφερε πως η νίκη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.) είναι πλέον μονόδρομος, μετά την αρνητική έκβαση του ματς στο Περιστέρι, και αποτελεί μια ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω. Οι παίκτες δεν τοποθετήθηκαν μετά την ομιλία του Παντελίδη, αλλά από τη στάση τους ήταν φανερό πως συμφωνούν με τα όσα ειπώθηκαν και καταλαβαίνουν πως στο επόμενο ματς το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα είναι η νίκη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024