Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βενιζέλος παίζει εθνικά

Ο Βενιζέλος παίζει εθνικά

Ενα ενδιαφέρον τραπέζι διοργάνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις προάλλες σε απόμερο ταβερνείο των Ιλισίων για τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ενα ενδιαφέρον, όπως μαθαίνω, τραπέζι διοργάνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις προάλλες σε απόμερο ταβερνείο των Ιλισίων για τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», το μενού εκτός από μεζέδες της ώρας και άφθονο κρασάκι περιελάμβανε πλούσια σε θεματολογία κουβεντούλα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για το παρελθόν – από τα «ντεσού» της διαπραγμάτευσης με τον Σόιμπλε και τους τροϊκανούς, τις περιπέτειες της συγκυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά και τον αμφιλεγόμενο ρόλο του Φώτη Κουβέλη μέχρι και το «βρώμικο ’89» και το Ειδικό Δικαστήριο κατά του Ανδρέα Παπανδρέου, περίοδο κατά την οποία συνδέθηκε μαζί του πολιτικά αλλά και προσωπικά αναλαμβάνοντας την πλήρη νομική στήριξή του.

Το ταβερνείο («Τα Σκαλάκια») κουβαλά και ένα συμβολικό στοιχείο, καθώς εκεί πήγαινε μαζί με τον αείμνηστο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Σταύρο Τσακυράκη, συνάδελφο και φίλο του, από τον οποίο και έμαθε το συγκεκριμένο στέκι. Κρατώ μια φράση του: «Εγώ παίζω εθνικά» είπε στους συνδαιτυμόνες του δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του φιλοσοφίας.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024