Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκέλα της Μίλαν πριν τον Ολυμπιακό

Γκέλα της Μίλαν πριν τον Ολυμπιακό

Ισόπαλη ήρθε η αναμέτρηση της Μίλαν με την Τορίνο (0-0) για την 15η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν τα έκανε όλα σωστά πέρα από το γκολ. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήρθε ισόπαλη με την Τορίνο στο Σαν Σίρο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λάτσιο με την Σαμπντόρια για την μάχη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, ο Ντοναρούμα στο 5′ έκανε επέμβαση παγκόσμιας κλάσης στη κεφαλιά του Ιάγο Φαλκέ από κοντά . Από πλευρά της Μίλαν ο Κουτρόνε έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87΄ να δώσει την νίκη στην ομάδα του καθώς δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Σιρίγκου στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τορίνο μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό καθώς πέρα από την φάση του Φάλκε, ο Μπελότι λίγο αργότερα μέσα από την περιοχή ο Αντρέα Μπελότι δεν μπόρεσε να βρει στόχο, με την Μίλαν ύστερα να ισορροπεί το παιχνίδι και να βρίσκει και αυτή τις ευκαιρίες, τις οποίες δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια δεν της επέτρεψε να πάρει την νίκη.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροδρίγες, Σούσο, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (70′ Καστιγιέχο), Κουτρόνε, Ιγουαΐν.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Ν’ Κουλού, Τζίτζι, Αΐνα, Μεϊτέ, Ρινκόν, Μπαζέλι (80′ Λούκιτς), Ανσάλντι (90′ Μπερενγκέρ), Ιάγο Φαλκέ (69′ Τζάτζα), Μπελότι.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024