Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διούδης: «Μια ήττα δεν μπορεί να ισοπεδώσει την προσπάθειά μας»

Διούδης: «Μια ήττα δεν μπορεί να ισοπεδώσει την προσπάθειά μας»

Ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι Πράσινοι βρέθηκαν σε κακή μέρα και μοιραία γνώρισαν την ήττα από τον ΟΦΗ.

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι Πράσινοι στάθηκε ο Σωκράτης Διούδης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ με 3-1, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο 25χρονος πορτιέρο τόνισε ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν μπόρεσαν να βγάλουν στο χορτάρι όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μια ήττα δεν μπορεί να ισοπεδώσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι Πράσινοι στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Απ’ την αρχή είχαμε νευρικότητα δίναμε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο, πολλά λάθη. Μας στράβωσε το ματς, δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε όμως ήμασταν σε κακή μέρα ατομικά και δε μας βοηθούσε να βγάλουμε στο χορτάρι αυτά που μπορούμε».

Για την απουσία των δεξιών μπακ: «Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και το τι πρέπει να κάνουν. Γρήγορα ο προπονητής κατάλαβε πως δεν μας βγαίνει το σύστημα και αλλάξαμε σε τέσσερις. Το γεγονός πως κάναμε κακές επιλογές και εύκολα λάθη, έδινε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να έρχεται στην περιοχή μας. Κακή μέρα για μας. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα, έχουμε παίξει πολλά ματς μαζί. Ήμασταν ατομικά σε κακή μέρα, γι’ αυτό δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε. Μια κακή παρένθεση για μας, πρέπει να μάθουμε πολλά. Μετά το 60’ όταν δεχτήκαμε το τρίτο τέρμα, δείξαμε μια εικόνα που δεν μας αρμόζει. Απειθαρχία ως ομάδα, χωρίς συγκέντρωση, μας έβγαιναν αντεπιθέσεις, δεν μας τιμά και δεν μας αρμόζει. Δεν είμαστε εμείς αυτή η ομάδα. Απ’ τη στιγμή που βρεθήκαμε σε τόσο κακή μέρα και δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε κοντά τις γραμμές μας και οι παίκτες είχαν αποστάσεις. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία».

Για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε: «Στο δεύτερο γκολ πήρε φάλτσα η μπάλα βρήκε λίγο και στον Μαυρομμάτη, έχω ευθύνη με πρόδωσε εκεί που πήγε η μπάλα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλεύουμε και να ακούμε τον προπονητή μας, να πειθαρχούμε στο πλάνο. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια μια ήττα δεν μπορεί να τα ισοπεδώσει όλα. Δύσκολα ματς μέχρι τη διακοπή πρέπει να δώσουμε τα πάντα να νικήσουμε να μείνουμε στις πρώτες θέσεις».

Για τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Τρόμαξα. Ήταν δυσάρεστη στιγμή, θα μπορούσα να έχω πάθει ζημιά. Δόξα τω θεώ όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τους γιατρούς για την συμβολή τους».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024