Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόκλιση Τζόκοβιτς σε Μόντριτς: «Συγχαρητήρια, σου άξιζε»

Υπόκλιση Τζόκοβιτς σε Μόντριτς: «Συγχαρητήρια, σου άξιζε»

Ο Σέρβος Νο.1 τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Κροάτη καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, Λούκα Μόντριτς, για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Λούκα Μόντριτς. Δύο αθλητές που για τη χρονιά που φεύγει, βρίσκονται στην κορυφή των αθλημάτων τους. Ο ένας στο τένις και ο άλλος στο ποδόσφαιρο. Πριν από δύο περίπου δεκαετίες, υπήρχαν τόσα που θα τους χώριζαν, μιας και Σέρβοι και Κροάτες, άλλοτε «τέκνα» της κραταιάς Γιουγκοσλαβίας, επιδόθηκαν σε έναν αιματηρό εμφύλιο με τις γνωστές εξελίξεις…

Η τοποθέτηση του «Νόλε» όμως δείχνει τον σωστό δρόμο. Πως το μίσος ανήκει στο παρελθόν. Το έκανε για πρώτη φορά όταν συνεχάρη την εθνική ομάδα της Κροατίας που κατέκτησε το Davis Cup στο τένις. Και το έκανε και πάλι με αφορμή τον Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ που κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2018.

Παιδιά του εμφυλίου και οι δύο, άφησαν πίσω τους την φρίκη και τον διχασμό και σίγουρα δείχνουν τον δρόμο προς τους συμπατριώτες τους και όχι μόνο… Το ποστάρισμα του Τζόκοβιτς, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Σου άξιζε. Περήφανη στιγμή για την περιοχή μας να έχει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024