Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του «βασιλιά» Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ

Η επιστροφή του «βασιλιά» Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Η Euroleague ανέβασε στα social media βίντεο που τον δείχνει να περπατάει στα ενδότερα του γηπέδου με κατεύθυνση προς τη φισούνα

Αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έζησε μοναδικές στιγμές στον «πράσινο» πάγκο. Ο λόγος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος απόψε επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Τριφυλλιού. Ο Σέρβος τεχνικός της Φενερμπαχτσέ γυρίζει σε πεδίον δόξης λαμπρόν με την κάμερα της Euroleague να καταγράφει την επιστροφή του.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική, η διοργανώτρια Αρχή ανέβασε στα social media βίντεο με τον «Ζοτς» να κατευθύνεται προς τη φισούνα. Λίγο αργότερα έκανε νέα ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με την παρακάτω φράση: «The return of the King»! Ο Ομπράντοβιτς ήταν για 13 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τον οδήγησε σε τεράστιες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων, κερδίζοντας την αγάπη αλλά την καθολική αποδοχή των «πράσινων» οπαδών.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024