Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΠΘ : Ολοκληρωτική η καταστροφή της Θεολογικής Σχολής από την κατάληψη

ΑΠΘ : Ολοκληρωτική η καταστροφή της Θεολογικής Σχολής από την κατάληψη

Οι εισβολείς κατέστρεψαν τα πάντα. Από τις τουαλέτες και τις γυψοσανίδες, έως υπολογιστές, τα αρχεία της Γραμματείας της Σχολής και το κυλικείο

Για ολοκληρωτική καταστροφή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, κάνει λόγο ο αναπληρωτής Κοσμήτορας, μετά τη διήμερη κατάληψή της από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι μάλιστα χθες την χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο για τις επιθέσεις τους κατά αστυνομικών, προκαλώντας καταστροφές ακόμα και στο εργοτάξιο του μετρό.

Μιλώντας στον Antenna, ο Συμεών Πασχαλίδης είπε πως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σχολή είναι τόσο τραγική που είναι αδύνατο να λειτουργήσει σήμερα, και προφανώς και τη Δευτέρα.

Οι εισβολείς κατέστρεψαν ότι υπήρχε στο χώρο, από υποδομές, όπως οι τουαλέτες και γυψοσανίδες, εξοπλισμό όπως υπολογιστές ή εξοπλισμό της τηλεδιάσκεψης, έως τα αρχεία της Γραμματείας της Σχολής και το κυλικείο της. Σύμφωνα με έναν πρώτο και πρόχειρο υπολογισμό, η ζημιά ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Κληθείς να απαντήσει στο ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για τα επεισόδια, ο Σ.Πασχαλίδης απάντησε πως «δεν ξέρουμε ποιοι ήταν αυτοί» και σημείωσε πως οι καταληψίες είχαν δώσει το λόγο τους πως δε θα προκαλέσουν προβλήματα στο χώρο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024