Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπόριο, οικονομική συνεργασία και ενέργεια στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα - Μεντβέντεφ

Εμπόριο, οικονομική συνεργασία και ενέργεια στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα – Μεντβέντεφ

Συνάντηση με επίκεντρο θέματα εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας και ενέργειας θα έχει ο ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στα πλαίσια της επίσκεψης του έλληνα πρωθυπουργού στη Ρωσία

Συνάντηση με επίκεντρο θέματα εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας και ενέργειας θα έχει ο ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στα πλαίσια της επίσκεψης του έλληνα πρωθυπουργού στη Ρωσία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης του θα βρεθούν, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης, θέματα διμερούς εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας, καθώς και πρότζεκτ σχετικά με τον ενεργειακό τομέα και τη γεωργία.

«Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 7 Δεκεμβρίου. Οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και τις προοπτικές στο ρωσο-ελληνικό εμπόριο και στην οικονομική συνεργασία, την εφαρμογή κοινών σχεδίων στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στις υποδομές μεταφορών, στην τεχνολογία, στη γεωργία και σε άλλους τομείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και με τον ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού για τη συνεργασία με τη Ρωσία, Δημήτρης Βελάνης, μιλώντας στο Sputnik είπε ότι η επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα και οι συναντήσεις με τη ρωσική ηγεσία έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φιλικές σχέσεις και τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024