Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο λόγος που αισθάνεστε άσχημα όταν ξεκινάτε δίαιτα

Ο λόγος που αισθάνεστε άσχημα όταν ξεκινάτε δίαιτα

Δώστε στον οργανισμό σας χρόνο να συνηθίσει τη νέα διατροφή

Αποφασίσατε να κόψετε τα γλυκά και να αρχίσετε να προσθέτετε φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες στη διατροφή σας;

Αν ξαφνικά παρατηρήσετε ότι υποφέρετε από πονοκεφάλους, υπνηλία και κακή διάθεση, μην ανησυχείτε, είμαστε εμείς εδώ για να σας εξηγήσουμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Σύμφωνα με ειδικούς, αν ξεκινήσετε ξαφνικά το στήθος γαλοπούλας και κόψετε τελείως τα επεξεργασμένα τρόφιμα, θα υποφέρετε από μερικά δυσάρεστα συμπτώματα πριν αισθανθείτε τα θετικά αποτελέσματα της διακοπής βλαβερών για εσάς τροφίμων.

Το νούμερο ένα πράγμα που ακούει ένας διατροφολόγος για τη μετάβαση σε μια πιο υγιεινή διατροφή είναι το φούσκωμα, τα αέρια και το ανήσυχο στομάχι.

Κανονικά, όταν καταναλώνετε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και καφεΐνη, αισθάνεστε αμέσως γεμάτη ενέργεια. Ωστόσο, μόλις πέφτει το σάκχαρο του αίματός σας, αισθάνεστε πείνα, που σημαίνει ότι μπορεί να θελήσετε μια σοκολάτα ή ένα αναψυκτικό. Όταν τρώτε πιο υγιεινά, το σώμα σας θα παράγει σταδιακά περισσότερη και παρατεταμένη ενέργεια.

Επειδή δεν παίρνετε αυτή την άμεση ώθηση ενέργειας, μπορεί να αισθανθείτε λίγο πιο κουρασμένη από το συνηθισμένο και ίσως να έχετε ακόμη και πονοκέφαλο.

Αντισταθείτε σε αυτές τις ενοχλήσεις! Θα αισθανθείτε καλύτερα τελικά. Επίσης, το να πίνετε άφθονο νερό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε το ανεπιθύμητο φούσκωμα. Το σώμα σας χρειάζεται μόνο να προσαρμοστεί στην κατανάλωση περισσότερων φυτικών ινών. Μετά από λίγες εβδομάδες, θα αισθανθείτε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα!

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024