Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση για το χαστούκι

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση για το χαστούκι

Την δική της απάντηση στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, ότι όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι στη ζωή τους, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, έδωσε η Ιωάννα Μπέλλα

Την δική της απάντηση στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, ότι όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι στη ζωή τους, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, έδωσε η Ιωάννα Μπέλλα.

Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε πως όποια γυναίκα ισχυριστεί πως δεν έχει φάει χαστούκι σε σχέση της, λέει ψέματα. «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:

Όπως ήταν λογικό, οι δηλώσεις της αυτές σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και στα Social Media.

Έτσι, σχεδόν μια μέρα μετά η Ιωάννα Μπέλλα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι ομορφιάς, προσπάθησε να απολογηθεί με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική.  Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», είπε η Σταρ Ελλάς και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στη συνέντευξη προσπάθησα -ατυχώς- να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό και ανάλαφρο ύφος. Αυτή η δυσάρεστη εμπειρία στιγμάτισε τη ζωή μου και πραγματικά μου πήρε πολύ καιρό να την ξεπεράσω. Λυπάμαι που ξαναήρθε στην επιφάνεια και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο».

»Όπως είπα και στην εκπομπή, ενθαρρύνω τους ανθρώπους να δίνουν λύσεις με τον υγιή διάλογο και όχι με τη βία σε όποια μορφή και αν υπάρχει αυτή! Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή μακριά από τη χώρα μου και τους δικούς μου ανθρώπους σε έναν διαγωνισμό, ο οποίος ενθαρρύνει τις γυναίκες να πιστεύουν στον εαυτό τους και να εμπνέουν στην κοινωνία πράξεις αλληλεγγύης και κάνω το καλύτερο δυνατόν για αυτόν τον σκοπό».

»Ως Σταρ Ελλάς θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να τα προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στη ζωή τους έχοντας στόχους και κυνηγώντας τα όνειρα τους. Θέλω να χρησιμοποιώ την ομορφιά που μου χάρισε ο θεός ως ένα μέσο προς αυτό τον σκοπό και παράλληλα να κυνηγήσω τα επαγγελματικά μου όνειρα σαν νέος άνθρωπος.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Βασίζομαι στην υποστήριξη σας για το Miss Univers και σας ευχαριστώ. Καλή αντάμωση!»

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024