Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομολογία 19χρονου κατηγορούμενου: Η Ελένη παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο

Ομολογία 19χρονου κατηγορούμενου: Η Ελένη παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα στο σπίτι στη Λίνδο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 21χρονου Ροδίτη. Τότε εκείνος θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής που έχει ομολογήσει το έγκλημα αναφέρει λεπτομέρειες που σοκάρουν. Σύμφωνα με αποσπάσματα της απολογίας του που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ η άτυχη κοπέλα τους παρακάλαγε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι δεν την άκουσαν.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα στο σπίτι στη Λίνδο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 21χρονου Ροδίτη. Τότε εκείνος θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η νεαρή του παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά ο 21χρονος αποφάσισε να την πετάξουν στη θάλασσα ζωντανή.

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε» λέει ο 19χρονος στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες και συνεχίζει: «Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…».

Οι δύο κατηγορούμενοι κατηγορούν ο ένας τον άλλο για την δολοφονία της 21χρονης, ενώ οι απολογίες τους την Παρασκευή αναμένεται να δώσουν φως στην υπόθεση. Ο 21χρονος Ροδίτης, αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του.

Πρώην σύντροφος 19χρονου: Ήταν βίαιος και χωρίσαμε

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Η ίδια ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε σχέση με τον κατηγορούμενο αλλά χώρισαν γιατί ήταν ιδιαίτερα βίαιος και την πίεζε να υποκύπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

«Τον είχα γνωρίσει από τα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου κι εγώ  ήμουν πολύ ερωτευμένη κι έτσι υπέκυπτα στις σεξουαλικές του ορέξεις. Όμως ήθελε πάντα να γίνεται το δικό του. Ήταν καλός πριν την σεξουαλική επαφή και μετά από αυτό γινόταν βίαιος. Όταν χωρίσαμε δεν με άφηνε ήσυχη. Με κυνηγούσε. Πριν μερικούς μήνες είχα μιλήσει και με τον Έλληνα αλλά δεν ήθελα να βρεθώ μαζί του. Με πήρε τηλέφωνο και μετά έψαξα στο facebook για να δω ποιος είναι. Πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο και πάντα επέμενε να συναντηθούμε σε συγκεκριμένο σημείο για να γνωριστούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024