Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο Τουρέ κάνει το τραπέζι στην ομάδα

Ολυμπιακός: Ο Τουρέ κάνει το τραπέζι στην ομάδα

Ο Ιβοριανός μέσος του Ολυμπιακού, θα κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του σε μια κίνηση που ίσως δείχνει πολλά για το μέλλον του στον Πειραιά, τη στιγμή που οι Τούρκοι επιμένουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας

Ο Γιάγια Τουρέ ήταν εκτός αποστολής και στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, με τον προπονητή μάλιστα των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ν’ απαντά σε ερώτηση για τον Ιβοριανό μέσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του, μέσα στις επόμενες μέρες και αυτή η κίνηση του Τουρέ ερμηνεύεται από πολλούς ως «σημάδι» αποχώρησης από τους Ερυθρόλευκους.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει πει βέβαια το παραμικρό σε κανέναν αλλά θα πρέπει να επισημανθεί ότι στην Τουρκία υπήρχαν και σήμερα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του 35χρονου μέσου.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν και σήμερα πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει στην μεταγραφική της λίστα τον διεθνή μέσο, επισημαίνοντας ότι ο Τουρέ δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024