ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι Τέπιτς-Γκος, από αύριο μπαίνουν και οι διεθνείς

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο με τους διεθνείς να αναμένονται να επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις.
ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν οι Τέπιτς-Γκος, από αύριο μπαίνουν και οι διεθνείς | in.gr

Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά από το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τους Μιλένκο Τέπιτς και Φίλ Γκος να επιστρέφουν στις προπονήσεις, καθώς ο Σέρβος γκάρντ είχε ένα χτύπημα από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής στο πρόσωπο, ενώ ο Αμερικανός ο οποίος βρέθηκε στις ΗΠΑ, τις προηγούμενες ημέρες με άδεια, επέστρεψε και συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα.

Πέρα από αυτές τις επιστροφές, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στην διάθεση του από αύριο και τους διεθνείς (Χρυσικόπουλος, Αθηναίου, Κόνιαρης και Μορέιρα) και να παίρνουν κανονικά στην αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 19.00.

Όσον αφορά τον Γκάρετ, η ασπρόμαυρη ΚΑΕ σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που εξέδωσε τόνισε: «Ο Αμερικανός που χτύπησε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, θα υποβληθεί (τελικά) αύριο σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει» και δεν προπονήθηκε σήμερα.