Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδι στον κόσμο των δώρων που ίσως δεν αποκτήσουμε ποτέ…

Ταξίδι στον κόσμο των δώρων που ίσως δεν αποκτήσουμε ποτέ…

Κοσμήματα, ρολόγια, ρούχα, αντικείμενα, που μας χαρίζουν όμορφες, χρυσαφένιες, αστραποβόλες εικόνες

Κοσμήματα, ρολόγια, ρούχα, αντικείμενα, που μας χαρίζουν όμορφες, χρυσαφένιες, αστραποβόλες εικόνες.  Ο διεθνής Τύπος, λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές, φιλοξενεί στις σελίδες του, όλα αυτά που μας μαγεύουν. Όλα αυτά που θα θέλαμε να αποκτήσουμε κάποτε.

Δύσκολο, πολύ δύσκολο, σε εποχές παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Οι περισσότεροι όμως, γοητευόμαστε να ταξιδεύουμε μακριά από μελαγχολικές εικόνες, μιζέρια, συνεχείς συζητήσεις, γύρω από την δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε. Ποια είναι λοιπόν κάποια από αυτά που θεωρούνται κορυφαία «αντικείμενα» για τις φετινές γιορτές;

Αντικείμενα που στοιχίζουν ακριβά, χαρίζουν όμως νότες αισιοδοξίας. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε. Το βραχιόλι του οίκου Van Cleef & Arpels με ρουμπίνια. Από τη συλλογή Heritage.

Ένα ταξίδι στην Napa Valley των ΗΠΑ. Το “Francis House”, είναι ολοκαίνουργιο, υπέροχο, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται το “Four Seasons Resort & Residences”. Σκουλαρίκια από λευκά μπριγιάν και ροζ διαμάντια του Martin Katz.

Φουλάρια του Γαλλικού οίκου Charvet, velvet loafers by Bottega Veneta και χειροποίητα κοστούμια από την Saville Row.

Μια τσάντα Hermes από δέρμα κροκοδείλου. Συλλεκτικές σαμπάνιες με την υπογραφή του «Κάϊζερ της μόδας» Καρλ Λάγκερφελντ. Ένα δώρο, το οποίο μπορούμε, όχι μόνο να το ονειρευτούμε, αλλά να το αποκτήσουμε κιόλας.

Το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα που δημιουργεί διεθνή χαμό. Τίτλος του “Becoming”. Η Μισέλ με αστραφτερά χαμόγελα, «ρετουσαρισμένη», αλλά πάντα γοητευτική, στη φωτογραφία εξωφύλλου, μας «προσκαλεί» να το αγοράσουμε. Η ίδια η κυρία Ομπάμα θα «διαφημίσει» το βιβλίο της μέσα από ένα “tour” σε πόλεις των ΗΠΑ, στο τέλος του χρόνου…

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024