Ζακ Κωστόπουλος: Στον ανακριτή απολογούνται οι αστυνομικοί
Η οικογένεια Κωστόπουλου έχει καταθέσει από την περασμένη Παρασκευή αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη, σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο
Eνώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή καλούνται σήμερα, Δευτέρα, οι αστυνομικοί που εμπλέκονται (σσ: εμφανίζονται στα βίντεο) στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. Οι ένστολοι, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τραγικό συμβάν, αναμένεται να λάβουν προθεσμία.
Οι δικαστικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους εμπλεκόμενους, ενώ η οικογένεια Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, έχει καταθέσει από την περασμένη Παρασκευή αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη, σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο.
Το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση, στο πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της, αλλά και στο υλικό των βίντεο, στο οποίο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να δρουν.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).