Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος : Συγκλονίζει η μητέρα της φοιτήτριας - Γιατί την πέταξαν στη θάλασσα, γιατί τόσο μένος;

Ρόδος : Συγκλονίζει η μητέρα της φοιτήτριας – Γιατί την πέταξαν στη θάλασσα, γιατί τόσο μένος;

«Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα - ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα»

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Μιλώντας στον Σκάι και τρέμοντας από τον πόνο για τον αδόκητο χαμό της κόρης της τονίζει: «Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της. Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. ΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκαναε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα»

Σε ερώτηση αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε: «Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

Όσο για το αν η 21χρονη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024