
Ντι Μάιο – Σαλβίνι: Η τύχη μας στα χέρια του Κόντε
Την υποστήριξή τους στον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε εξέφρασαν με κοινό ανακοινωθέν τους οι δυο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι και Λουίτζι Ντι Μάιο
Την υποστήριξή τους στον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε εξέφρασαν με κοινό ανακοινωθέν τους οι δυο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι και Λουίτζι Ντι Μάιο.
Μεταξύ των άλλων, οι επικεφαλής της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων αναφέρουν ότι «με την Ευρώπη βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος» και ότι η κυβέρνηση στοχεύει στην στήριξη «όσων πολιτών έμειναν πίσω” όπως και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. «Αφήνουμε την τύχη μας σε κατάλληλα χέρια, εκείνα του Τζουζέπε Κόντε», τονίζουν στην ανακοίνωση.
Αύριο ή την Τρίτη είναι πιθανό να συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο για μια αποτίμηση της πορείας του διαλόγου με τις Βρυξέλλες και της διαδικασίας έγκρισης του κρατικού προϋπολογισμού από το ιταλικό κοινοβούλιο.
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
- Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο της «μητέρας» του Κάθριν Ο’ Χάρα
- LIVE: ΑΕΚ – Άρης Betsson
- Μετωπική Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη στη Βουλή με κατηγορίες για παρακρατικούς μηχανισμούς
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Το κόλπο με 19.610 εικονικές φυσικοθεραπείας






