Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα στην Σούπερ Λίγκα μετά από 32 ματς και 2.049 λεπτά αφλογιστίας! Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στις 26 Μαΐου του 2016.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κλάους Αθανασιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα με στόχο να βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον πίστεψε και του έδωσε την ευκαιρία να βγει από την… ναφθαλίνη. Η αγωνιστική απραξία, όμως, όπως ήταν λογικό επηρέασε τον Κλάους, ο οποίος χρειάστηκε σχεδόν τρεις μήνες για να πετύχει το πρώτο του τέρμα με τους Ηπειρώτες!
Στον αγώνα με τον ΟΦΗ είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ και ανέλαβε δράση. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Ποτουρίδη, αλλά ο Κλάους είχε την απάντηση. Στο 84′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου και άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε στη Σούπερ Λίγκα, μετά από 32 παιχνίδια… αφλογιστίας.
Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στις 26 Μαΐου του 2016 στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 2-0. Μάλιστα, τότε είχε πετύχει και τα δύο γκολ των Ασπρόμαυρων, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Δικεφάλου. Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν 2.049 λεπτά χωρίς να σκοράρει. Στο αποψινό ματς με τον ΟΦΗ έσπασε το ρόδι, έσωσε την ομάδα του και πλέον μπορεί να κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Τέτοια γκολ θα του δώσουν αυτοπεποίθηση και θα τον βοηθήσουν να πάρει τα πάνω του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανάγκη τον καλό Αθανασιάδη, ο οποίος στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ είχε δείξει την εκτελεστική του δεινότητα. Πλέον, καλείται να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να βρει και πάλι τα πατήματά του, σκοράροντας σημαντικά γκολ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.