Γιόχανσον: Απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη

Σίγουρος πως οι πράσινοι μπορούν να επικρατήσουν του Άρη ο Σουηδός
Γιόχανσον: Απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη | in.gr
Ο Ματίας Γιόχανσον

Ως πρόκληση βλέπει το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Άρη ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ματίας Γιόχανσον.

Μιλώντας στη «RealNews» ο Σουηδός αμυντικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού, αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά:

«Κατ΄ αρχάς, να πω ότι είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό και μετέχω σε αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια. Το έχω πει ξανά και είναι η αλήθεια. Είμαστε ένα σύνολο με πολλά νέα παιδιά, αλλά και με πολύ ταλέντο και, κυρίως, με χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν το βάζουμε κάτω, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε την ώρα του αγώνα. Είμαστε ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και έτσι δουλεύουμε καθημερινά. Είτε αγωνιστεί κάποιος, είτε μείνει στον πάγκο, η σκέψη του είναι με τους υπόλοιπους. Προχωράμε μπροστά, βαδίζουμε σωστά και θα πάμε ακόμη καλύτερα, το πιστεύω 100%».

Για το παιχνίδι με τον Άρη είπε: «Ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, μια αληθινή πρόκληση για όλους μας, όμως εκτιμώ ότι, αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί, θα νικήσουμε».

Για τα 4 τέρματα του σε 6 παιχνίδια σχολίασε: «Απλώς κάνω τη δουλειά μου και χαίρομαι να είμαι χρήσιμος».