Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η προσοχή στο πρωτάθλημα και το ματς με την Ελευθερία

Ολυμπιακός: Η προσοχή στο πρωτάθλημα και το ματς με την Ελευθερία

Μετά το παιχνίδι με την Hatay BB για την Ευρωλίγκα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (02/12, 15:30) την Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό γυμναστήριο Πειραιά «Παναγιώτης Σαλπέας» για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι Ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην Ελλάδα και να κατακτήσουν το 91ο ροζ φύλλο αγώνα τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε από την Τουρκία το μεσημέρι της Παρασκευής και προπονήθηκε το Σάββατο, με την Άννα Σπυριδοπούλου να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα του Γιώργου Παντελάκη.

Η Ελληνίδα φόργουορντ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Hatay BB και έκανε θεραπεία. Δεν θα αγωνιστεί με την Ελευθερία Μοσχάτου και θα προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την TTT Riga για την Ευρωλίγκα την Τετάρτη. Εκτός παραμένει και η Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024