Η ολλανδική πρεσβεία απέτρεψε την είσοδο κι άλλων χούλιγκανς
Η Πρεσβεία της Ολλανδίας ενημέρωσε τις Αρχές για δύο πούλμαν γεμάτα «σεσημασμένους» χούλιγκανς, με την Αστυνομία να τους σταματάει πριν μπουν στο ΟΑΚΑ και τα πράγματα γίνουν ακόμη χειρότερα
Οι εικόνες που ταξίδεψαν παντού από τα επεισόδια του αγώνα ΑΕΚ – Αγιαξ, δεν τιμούν ούτε την Ενωση, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, με τις εικόνες από το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια να είναι άσχημες από όλα τα εγχώρια κλαμπ και να κάνουν επιτακτική την ανάγκη για δραστικά μέτρα από τις Αρχές.
Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση για το ΑΕΚ-Αγιαξ και την παρουσία χούλιγκανς στην εξέδρα της ολλανδικής ομάδας είχε ξεφύγει.
Το πολύ μεγάλο λάθος της UEFA να επιμείνει να κατέβουν οι οπαδοί του Αγιαξ στο κάτω διάζωμα και να μην μείνουν στην ασφάλεια του πάνω διαζώματος ήταν καθοριστικό. Διότι στο πάνω διάζωμα ήταν και της Μπάγερν Μονάχου, της Μπενφίκα, της Σέλτικ και της Βίντι φέτος δίχως προβλήματα.
Όμως η κατάσταση μετά τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Δευτέρας, είχε ξεφύγει τόσο που παρενέβη η Πρεσβεία της Ολλανδίας.
Αναλυτικότερα, υπήρχαν πληροφορίες για παρουσία σεσημασμένων χούλιγκανς του Αγιαξ και του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Και μπορεί τελικά να μπήκαν περισσότεροι από 100 χούλιγκανς του ΠΑΟ στην εξέδρα των Ολλανδών, ωστόσο με παρέμβαση της Πρεσβείας της Ολλανδίας απαγορεύθηκε να πλησιάσουν στο ΟΑΚΑ ακόμη δύο πούλμαν. Και για αυτά τα δύο πούλμαν είχε σημάνει… κόκκινος συναγερμός στην Πρεσβεία. Σε συνεργασία με την Αστυνομία δεν πλησίασαν στον περιβάλλοντα χώρο. Διότι θα μπορούσε η κατάσταση στο ΟΑΚΑ να ήταν πολύ χειρότερη…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.