Αυτή η υποδοχή ήταν διαφορετική. Ο κόσμος δεν μετέβη στο αεροδρόμιο για να προϋπαντήσει και να αποθεώσει την αποστολή μίας ομάδας.

Λίγο μετά τις 14:00 εμφανίστηκε στο «Μακεδονία» ο μικρός Ρομάν που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση καρδιάς στο Λονδίνο.

Το 13χρονο παιδί (γεννημένο στην Αρμενία με την οικογένεια του να διαμένει στο Περιβολάκι εδώ και μερικά χρόνια) ένωσε πριν από μερικές εβδομάδες μέρες Αρειανούς και ΠΑΟΚτσήδες στην περιοχή του Καβαλαρίου. Ολοι κινητοποιήθηκαν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση.

Μετά από παραμονή περίπου 40 ημερών στο Λονδίνο και αφού ο μικρός υποβλήθηκε σε 12ωρη εγχείριση αλλαγής βαλβίδας στην καρδιά, επέστρεψε υγιής για μια νέα αρχή.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν εκπρόσωποι των φιλάθλων Άρη και ΠΑΟΚ, ο σύμβουλος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης, ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου Άγγελος Κούτουλας, κρατώντας ένα πανό το όποιο είχε τα σήματα Άρη και ΠΑΟΚ και έγραφε: «Όλοι μαζί μπορούμε, καλώς ήλθες μικρέ μας φίλε»!

Η κινητοποίηση ήταν πραγματικά μεγάλη τις προηγούμενες βδομάδες. Το κόστος της εγχείρισης και της νοσηλείας στην Αγγλία το ίδιο. Συγκεκριμένα, έφτασαν γύρω στις 150.000 ευρώ. Το 95% το καλύπτει το ΕΟΠΥ, τα επόμενα έξοδα ήταν η διαμονή, τα ταξίδια κτλ. ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν ενεργά και οι επικεφαλής των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ Θοδωρής Καρυπίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας