Το ΚΙΝΑΛ καταδικάζει τις καταλήψεις σχολείων λόγω Μακεδονίας
«Τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης εντός των σχολείων. Το σχολείο δεν μπορεί να γίνεται χώρος αντιπαράθεσης και μισαλλοδοξίας για κανένα θέμα»
Τις καταλήψεις σχολείων που πραγματοποιούνται με αφορμή το εθνικό θέμα της Μακεδονίας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το Κίνημα Αλλαγής.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας του κόμματος, «τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης εντός των σχολείων. Το σχολείο δεν μπορεί να γίνεται χώρος αντιπαράθεσης και μισαλλοδοξίας για κανένα θέμα».
«Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα μέλη της σχολικής κοινότητας ενάντια στον φανατισμό και το μίσος» προσθέτει, ενώ καλεί «όλες και όλους να μην επιτρέψουν να διχαστεί περαιτέρω η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η νέα γενιά μέσα στους σχολικούς χώρους».
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442