Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Times : Τόρις ζητούν παραίτηση Μέι για να τη... στηρίξουν

The Times : Τόρις ζητούν παραίτηση Μέι για να τη… στηρίξουν

Εχουν απαιτήσει να ορίσει το χρονοδιάγραμμα για την αποχώρησή της από το αξίωμα της πρωθυπουργού και την ηγεσία του κόμματος.

Οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Brexit στο Συντηρητικό Κόμμα είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν τη συμφωνία που έκλεισε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με την Ευρωπαϊκή Ενωση «αν πει πότε παραιτείται», γράφει η εφημερίδα The Times.

Οι Τόρις πιστεύεται ότι έχουν απαιτήσει από τη Μέι να ορίσει το χρονοδιάγραμμα για την αποχώρησή της από το αξίωμα της πρωθυπουργού και την ηγεσία του κόμματος για να αμβλυνθεί η αντίσταση στο σχέδιό της για το διαζύγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση.

Εάν η Μέι υποσχεθεί να παραιτηθεί λίγο καιρό μετά το Μπρέξιτ, στις 29 Μαρτίου 2019, αυτό θα μπορούσε να εκτονώσει την ένταση στο εσωκομματικό σκηνικό, σύμφωνα με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, που επιδιώκουν το Ηνωμένο Βασίλειο να κλείσει συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την ΕΕ όπως αυτή που οι Βρυξέλλες διαπραγματεύθηκαν με τον Καναδά, προσθέτει η εφημερίδα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024