Σε ένα μπαράζ προσλήψεων με έντονο το… άρωμα των εκλογών επιδίδεται η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, σε μία προσπάθεια που στοχεύει στις «κάλπες».

Η κυβέρνηση βλέποντας να παραμένει σε πολύ υψηλά ποσοστά η διαφορά της με τη ΝΔ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, προσπαθεί να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει από τους πολίτες.

Έτσι μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι. Το Δημόσιο κάνει προσλήψεις για 12 μήνες και ψάχνει νέους άνεργους πτυχιούχους.

Οι θέσεις αφορούν σε νέους άνεργους μεταξύ 22 και 29 ετών που είναι κάτοχοι πτυχίων τριτοβάθμιας πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης. Το δημόσιο θα προσλάβει συνολικά 5.500 άτομα για 12 μήνες σε 11 υπουργεία.

Οι θέσεις ανά υπουργείο:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ως τις 3 Δεκεμβρίου που λήγει και η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους ή ως την ίδια ημερομηνία να έχουν συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας τους.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να απασχολούνται σε κάποια εργασία, ούτε να είναι σε κάποιο πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης.

Οι αιτήσεις για τις θέσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην σελίδα του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr μέχρι στις 12:00 της 3η Δεκεμβρίου 2018.

Οι αμοιβές για τους κατόχους πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ καθορίζονται στα 1.040 και 990 ευρώ μικρά, αντίστοιχα, ενώ εάν είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου το ποσό αυξάνεται κατά 50 ή 100 ευρώ αντίστοιχα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο