Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σημείο ελέγχου στα σύνορα με το Μεξικό έκλεισαν οι ΗΠΑ

Σημείο ελέγχου στα σύνορα με το Μεξικό έκλεισαν οι ΗΠΑ

Στην προσωρινή διακοπή της συνοριακής κίνησης προχώρησαν κατά τόπους οι αμερικανικές Αρχές, καθώς νωρίτερα γινόταν λόγος για «έφοδος» προσφύγων στα αμερικανικά εδάφη

Στην προσωρινή διακοπή της συνοριακής κίνησης προχώρησαν κατά τόπους οι αμερικανικές Αρχές, καθώς νωρίτερα γινόταν λόγος για «έφοδος» προσφύγων στα αμερικανικά εδάφη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να κάνει πράξη τις προειδοποιήσεις του Σαββάτου, απειλώντας να κλείσει τα σημεία ελέγχου στα σύνορα με το Μεξικό, ως μέσο καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης.

«Εάν για οποιονδήποτε λόγο είναι απαραίτητο, θα κλείσουμε τα νότια σύνορά μας. Δεν υπάρχει περίπτωση, μετά από δεκαετίες κακοποίησης, οι ΗΠΑ να ανεχτούν αυτήν τη δαπανηρή και επικίνδυνη κατάσταση!» σημείωσε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι πρόσφυγες από την Κεντρική Αμερική επιχείρησαν να πηδήξουν τον φράχτη που χωρίζει το Μεξικό από τις ΗΠΑ, εν μέσω αυξανόμενων φόβων ότι θα παραμείνουν στο Μεξικό, καθώς οι αιτήσεις τους για άσυλο βρίσκονται σε επεξεργασία.

Ωστόσο σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, οι πρόσφυγες αποχώρησαν από μια ειρηνική πορεία που πραγματοποίησαν και προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν τον συνοριακό φράχτη στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024