Τρέξιμο, άγχος, κούραση, οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι αμείλικτοι. Όμως μόλις φτάσεις στο σπίτι σου, το μόνο που θες είναι να κάτσεις στον καναπέ και να χαλαρώσεις σαν να μην υπάρχει αύριο!

Επειδή η καθημερινότητα είναι αρκετά πολύπλοκη από μόνη της, αν σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις κάποια πράγματα στο σπίτι σου αλλά δεν προλαβαίνεις να πας στα καταστήματα, φέτος με τη Cyber Monday μπορείς με ένα κλικ να προμηθευτείς όλα όσα ονειρευόσουν για να κάνεις πραγματικότητα το λεγόμενο smart living! Από βραστήρες, καφετιέρες και μαγειρικά σκεύη μέχρι κουζινομηχανές, αφυγραντήρες, συναγερμούς και καρέκλες γραφείου, η επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες & το budget σου. Ακολουθούν ενδεικτικές προσφορές που εντοπίσαμε:

Αφυγραντήρας

Μια κατηγορία, η δημοτικότητα της οποίας έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, οι αφυγραντήρες απομακρύνουν την υγρασία από τον αέρα που αναπνέεις στους χώρους του σπιτιού σου, εξασφαλίζοντάς σου ένα υγιέστερο περιβάλλον. Με ορισμένα μοντέλα μάλιστα να διαθέτουν και ιονιστή, μπορείς να φιλτράρεις με μεγάλη αποτελεσματικότητα τον αέρα του σπιτιού σου, μειώνοντας τα έξοδα για θέρμανση και βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα της ζωής σου.

Επίλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στη συνολική επιφάνεια του χώρου σου, προσέχοντας παράλληλα η ισχύς αλλά και η ικανότητα αφύγρανσης (ο όγκος νερού που μπορεί να αφαιρέσει δηλαδή μέσα σε 24 ώρες) να επαρκούν για τις ανάγκες σου. Τα επίπεδα θορύβου του αφυγραντήρα σου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα (ιδανικά να μην ξεπερνούν τα 42 dB), ιδίως αν σκοπεύεις να τον έχεις ενεργοποιημένο τις ώρες που θα βρίσκεσαι κι εσύ στο σπίτι ενώ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, διάλεξε πρόταση με χρονοδιακόπτη.

Με αφορμή το Cyber Monday, μπορείς να βάλεις έναν αφυγραντήρα στη ζωή σου σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Δες εδώ.

Συναγερμός

Ο συναγερμός αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ κάθε σπιτιού το οποίο ωστόσο αρκετοί αναβάλλουν ή –ακόμα χειρότερα- αποφεύγουν να τοποθετήσουν στο δικό τους. Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις πόθεν έρχεται φρόντισε άμεσα τόσο για την ασφάλεια του χώρου σου, όσο και για την ψυχική σου ηρεμία, επενδύοντας σε ένα σύστημα συναγερμού ικανό να σου δώσει πλήρη εικόνα του σπιτιού σου ανά πάσα στιγμή επιτρέποντάς σου να δράσεις αν κάτι –ω μη γένοιτο- δεν πάει καλά.

Μπορείς να ξεκινήσεις από τα απολύτως απαραίτητα: ανιχνευτές κίνησης σε συγκεκριμένους χώρους και επαφές ή παγίδες για πόρτες και παράθυρα. Από εκεί και πέρα μπορείς να προσθέσεις μια σειρήνα ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά αλλά και περαιτέρω ανιχνευτές για νερό, καπνό ή αέρια –ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου. Αν θέλεις μια πιο ολοκληρωμένη λύση, επένδυσε σε ένα πλήρες σύστημα συναγερμού με υποστήριξη Wi-Fi, επιπλέον μπαταρία και απ’ ευθείας σύνδεση με το smartphone σου!

Είδη σπιτιού

Απλούστευσε τη ζωή σου στην κουζίνα επενδύοντας στα κατάλληλα σκεύη –ή απλά ανανεώνοντας αυτά που ήδη έχεις με εκείνα που πάντα ονειρευόσουν! Από εκείνο το αντικολλητικό τηγάνι που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις τις αγαπημένες σου νοστιμιές, μέχρι μια υπερ- σκούπα που θα καθαρίσει το σπίτι σε χρόνο ρεκόρ, οι προσθήκες που μπορείς να κάνεις δεν έχουν όρια!

Και αν δεν μπορείς να βγεις το πρωί από το σπίτι χωρίς να έχεις πιει καφέ, η υπεραυτόματη καφετιέρα που βρήκαμε εδώ θα βγάλει ασπροπρόσωπο!

Εκμεταλλεύσου τις προσφορές του Cyber Monday και εξόπλισε το σπίτι σου πιο φθηνά από ποτέ!