Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo
Προχώρησε η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
Σε οριστική δέσμευση έως και το τέλος της έρευνας, των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo, Ευάγγελου Παπαευαγγέλου προχώρησε η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Την εντολή έδωσε η επικεφαλής της Αρχής – αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αννα Ζαΐρη, στο πλαίσιο της υπόθεσης που διερευνά η Οικονομική Εισαγγελία για πώληση ακινήτων με POS σε κινέζους επενδυτές.
Στην έρευνα εξετάζεται η ενδεχόμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων, όπως απάτη και πλαστογραφία μέσω συμβάσεων επιχειρήσεων, συμφερόντων Παπαευαγγέλου, αλλα και τυχόν ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442