Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μελάνια έφερε τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια έφερε τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο στολισμένο Λευκό Οίκο

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε βίντεο με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, που δείχνει τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού δείχνει τη Μελάνια Τραμπ ντυμένη με μαύρα ρούχα να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της Μελάνια Τραμπ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού «Be Best», καθώς και στεφάνι από ξυσμένα μολύβια «Be Best».

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο στολισμένο Λευκό Οίκο.

Χρήστες του Τwitter ήδη σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία» που κάποιοι είχαν συγκρίνει με σκηνικά των ταινιών «The Nightmare Before Christmas» και «The Shining».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024