Tο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης καθώς και τη Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε την Πέμπτη o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.
Μία κάτοικος της περιοχής αντέδρασε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό όταν συνάντησε τον πρόεδρο της ΝΔ. «Είσαι φοβερός!» δήλωσε και μάλιστα σχολίασε: «Τι γκόμενος είσαι εσύ;»
Ο κ. Μητσοτάκης αντέδρασε μάλλον αμήχανα και ευγενικά, στρέφοντας την προσοχή του στο γιο της κυρίας, η οποία ζήτησε να βγουν όλοι μαζί μία φωτογραφία και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.