Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η λάμψη των κρυστάλλων στη Νέα Υόρκη…

Η λάμψη των κρυστάλλων στη Νέα Υόρκη…

Αισιόδοξες «πινελιές», λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Αισιόδοξες «πινελιές», λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η ωραιότερη, πλέον λαμπερή γιορτή του χρόνου, μοιάζει να είναι ήδη εδώ. Μια γλυκιά αναμονή, ένα σχεδόν μήνα πριν, για τις όμορφες στιγμές που φθάνουν γρήγορα, πολύ γρήγορα.

Τι έχουμε να περιμένουμε λοιπόν, πέντε σχεδόν εβδομάδες πριν τη μεγάλη γιορτή; Τα γεγονότα, οι εκδηλώσεις παγκόσμιας ακτινοβολίας, οι στιγμές κάτω από τη λάμψη των κρυστάλλων. Το Rockefeller Center θα φιλοξενήσει και πάλι το ωραιότερο, δεν ξέρω ακριβώς, σίγουρα όμως το πιο αναγνωρίσιμο Christmas Tree στον κόσμο. Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα ανάψει, στέλνοντας το εκτυφλωτικό του φως, σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Με διεθνείς προσωπικότητες να βρίσκονται στο Rockefeller Center. Το δένδρο θα είναι δημιουργία ενός σημαντικού αρχιτέκτονα, του Daniel Libeskind, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski για τον στολισμό του. Ένα δένδρο πραγματικά φαντασμαγορικό. Γεμάτο κρύσταλλα, τα οποία σκορπίζουν απίστευτη λάμψη και αισιοδοξία, είναι όμως και το  “Baccarat Hotel”, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει αυτούς οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ένας κόσμος γεμάτος κρύσταλλα και λάμψη, για εκείνους βέβαια που οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί τους επιτρέπουν να μείνουν σε μια τέτοια πολυτελή μονάδα φιλοξενίας.

Κρύσταλλα και για τα ογκώδη βραχιόλια της Chanel (πάνω σε όνυχα), τα οποία «κλέβουν» ματιές στις exclusive boutiques του Γαλλικού οίκου, στη Μητρόπολη του πλανήτη. Η Νέα Υόρκη λατρεύει τη λάμψη των κρυστάλλων. Ταιριάζουν υπέροχα με τα Χριστούγεννα, άλλωστε!

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024