Τι συμβαίνει με τον Κονέ και τον Παναθηναϊκό…
Η επιθυμία του έλληνα μεσοεπιθετικού, οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και το πράσινο μεταγραφικό κάδρο
Ο Παναγιώτης Κονέ δεν κατάφερε να βρει ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Και δεν θέλησε ούτε να πάει κάπου που είχε το δικαίωμα από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα. Με ρίσκο, αφού στα 31 του χρόνια είναι αναγκασμένος να μένει για πολλούς μήνες μακριά από τα γήπεδα. Και αυτό είναι κάτι που ίσως να του δυσκολέψει τη ζωή και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο που θέλει τον Κονέ να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Η εφημερίδα «Νέα» αναφέρει σήμερα ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι την προοπτική ένταξής του στον Παναθηναϊκό.
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442