Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επική ανατροπή ο Απόλλων Λάρισας, στο καναβάτσο ο Ηρακλής

Επική ανατροπή ο Απόλλων Λάρισας, στο καναβάτσο ο Ηρακλής

Ο Απόλλων Λάρισας ανέτρεψε το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου στο Καυτανζόγλειο, νίκησε 3-4 τον Ηρακλή και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της Football League καθηλώνοντας παράλληλα τον Γηραιό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Δεν επαληθεύτηκαν τα προγνωστικά, δεν μέτρησε το… βάρος της φανέλας. Ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε επική ανατροπή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (μετέτρεψε το 3-1 του ημιχρόνου σε 3-4) και φιγουράρει στην πρώτη θέση της Football League ύστερα από πέντε αγωνιστικές (ισοβαθμεί με τον Εργοτέλη) καθηλώνοντας παράλληλα τον Ηρακλή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού…

Η ομάδα που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Ηρακλής. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (ο οποίος σημειωτέον είχε ηττηθεί και στο ντεμπούτο του στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή) ήθελε επειγόντως την νίκη κόντρα στον Απόλλων Λάρισας για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και με τον Περόνε στο 10΄ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα με ωραίο πλασέ έπειτα από πάσα του Ντούνη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα με τον Μαρκολίνο στο 17΄.

Από εκεί και πέρα τα ηνία της αναμέτρησης τα πήρε ο Ηρακλής, πετυχαίνοντας δυο τέρματα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Πρώτα με τον Κλέιτον στο 29΄, που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Περόνε και την ασταθή απόκρουση του Μάντζαρη και εν συνεχεία με τον με τον Καλτσά, τρία λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Κλέιτον.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του ματς. Πρώτα, ο Πολέτο μείωσε σε 3-2 στο 50ο λέπτό της αναμέτρησης, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Κοντοές ισοφάρισε σε 3-3. Μετά, ο Ηρακλής έψαξε χωρίς αποτέλεσμα να φανεί απειλητικός. Και αφού δεν κατάφερε να βρει αυτός το γκολ της νίκης, το βρήκε ο Μαρκολίνο στο 87΄ ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή, μέσα στο Καυτανζόγλειο φτάνοντας τους 13 βαθμούς στην βαθμολογία, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Εργοτέλη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Στάμου, Χιντζίδης, Καλτσάς (75′ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Ντούνης, Κλέιτον (62′ Ρόβας), Χασομέρης, Περόνε (55΄ Πασάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροίζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85′ Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιουλής (58΄Λίταινας), Σουλιώτης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ο πρώτος προβιβάζεται απευθείας, ο 2ος παίζει μπαράζ με τον 13ο της Sup[er League, ενώ υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες)

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024