Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν: Καθησύχασε ο Νεϊμάρ, εξετάσεις ο Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Καθησύχασε ο Νεϊμάρ, εξετάσεις ο Μπαπέ

Το καθησυχαστικό μήνυμα του Νεϊμάρ, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Βραζιλία - Σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Μπαπέ που λαβώθηκε αγωνιζόμενος με τη Γαλλία

Σκοτούρες που πηγάζουν από τις εθνικές υποχρεώσεις των αστέρων της προέκυψαν για την Παρί Σεν Ζερμέν (εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λίβερπουλ στο Champions League στις 28/11), καθώς αποχώρησαν τραυματίες από διεθνείς αναμετρήσεις οι Νεϊμάρ και Μπαπέ.

Ο Βραζιλιάνος πάντως -που αντικαταστάθηκε στο 7′ στη φιλική νίκη κόντρα στο Καμερούν- έσπευσε να αθησυχάσει με μήνυμά του στο Instagram.

«Λέω σε όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα που μου εύχονται γρήγορη ανάκαμψη, πως δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό», έγραψε ο Νεϊμάρ για το πρόβλημα στον προσαγωγό.

Η Βραζιλία νίκησε με γκολ που σημείωσε ο αντικαταστάτης του Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον , ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο, φτάνοντας τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς να δεχθεί γκολ, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας

«Έχουμε τελειώσει τη χρονιά ευχαριστημένοι με το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτά τα τελευταία παιχνίδια ήταν σημαντικά για να μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο Νεϊμάρ «Παραμένουμε ισχυροί, επικεντρωμένοι και αναζητούμε πάντα τρόπο να βελτιωνόμαστε».

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ όμως δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν , αφού και ο Κιλιάν Μπαπέ, αποχώρησε και πριν από το ημίχρονο στην φιλική νίκη 1-0 της Γαλλίας εναντίον της Ουρουγουάης. Ο νεαρός Γάλλος προσγειώθηκε με τον δεξιό ώμο, ύστερα από μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Ουρουγουάης, Μάριν Καμπάνα και τραυματίστηκε. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Sports in

Η μεγάλη ώρα έφτασε: Οι «Μπέμπηδες» του Ολυμπιακού έτοιμοι να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός Κ19 αντιμετωπίζει σήμερα (22/4, 19:00) την αντίστοιχη της Μίλαν στον τελικό του Final-4 του Youth League στην Νιόν της Ελβετίας και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024