Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions league: Υψηλά εμπόδια για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Champions league: Υψηλά εμπόδια για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται εκτός έδρας με την αήττητη Τενερίφη (21:30), ενώ ο Προμηθέας φιλοξενεί την Βίρτους Μπολόνια (19:30) στην 7η αγωνιστική του Basketball Champions League

Μετά την ΑΕΚ -που νίκησε την Αντβέρπ στο Βέλγιο την Τρίτη (20/11)- ολοκληρώνουν σήμερα (22/11) τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο των ομίλων του φετινού Basketball Champions League και οι άλλοι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας.

Τα παιχνίδια τους -πάντως- στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ισπανία κόντρα στην αήττητη Τενερίφη στις 21:30 για το 2ο γκρουπ, ενώ ο Προμηθέας φιλοξενεί στην Πάτρα την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Βίρτους Μπολόνια στις 19:30.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί χωρίς τον λαβωμένο αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη, καθώς τραυματίστηκε στον δεξιό αγκώνα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Αντίθετα, ήδη από την Κυριακή (18/11), στις προπονήσεις συμμετέχει ο Μιλένκο Τέπιτς, έστω και με ράμματα στο δεξί φρύδι. Η -αντίπαλος του ΠΑΟΚ- Τενερίφη παραμένει αήττητη σε 6 αγωνιστικές στη διοργάνωση, ενώ προέρχεται από την κορυφαία εμφάνισή της φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς συνέτριψε με 100-66 τη Βαλένθια, για την 9η αγωνιστική.

Ο Προμηθέας, αφού πέρασε με έναν πόντο (82-83) από τη Λιθουανία επί της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, φιλοξενεί την αήττητη Βίρτους Μπολόνια στις 19:30. Οι Αχαιοί έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές και στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κάνει «συγκάτοικους» με τους Ιταλούς στο… ρετιρέ. Στο «Δημήτρης Τόφαλος», οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα κυνηγήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της πρώτης φάσης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024