Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, θα έπαιζα και τζάμπα»

«Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, θα έπαιζα και τζάμπα»

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θυμήθηκε τα χρόνια που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδος

Για το δέσιμο του με τον ΠΑΟΚ και την επιλογή της ΕΠΟ να αναθέσει τα ηνία στον Αγγελο Αναστασιάδη μίλησε ο Κύπριος Ηλίας Χαραλάμπους στον «FAIR PLAY FM 96,1».

Το μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ Λάρνακας είχε θητεύσει ως ποδοσφαιριστής στον Δικέφαλο την περίοδο 2005-08 (στον οποίο θα έπαιζε και τζάμπα όπως αναφέρει), ενώ συνεργάστηκε με τον Αναστασιάδη στην Εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Αγάπησα τον ΠΑΟΚ όσο καμιά άλλη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γοητευτεί όλοι όσοι έπαιξε στην ομάδα και έχουμε γίνει όλοι ΠΑΟΚ. Αν δεν ζήσεις αυτό το πράγμα δηλαδή να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα δεν μπορείς να πεις κάτι. Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να παίξω σε αυτήν την ιδιαίτερη ομάδα με τον ιδιαίτερο κόσμο. Άλλωστε όποιος φύγει από τον ΠΑΟΚ τα ίδια λέει. Αυτό που λέω στους πιο νεαρούς τώρα, άμα μου έλεγαν να παίξω στον ΠΑΟΚ τζάμπα, θα πήγαινα! Μιλάω με τον Μαλεζά, τον Κωνσταντινίδη και τον Κουλούρη. Με τους δύο πρώτους ήμουν και συμπαίκτης στον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Βαρέλα ήμουν συμπαίκτης στη Ρουμανία.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής ο οποίος αρχίζει μία καριέρα δεν σκέφτεται τα χρήματα αλλά τα όνειρα που έκανε σαν παιδί. Εγώ είχα δεθεί από την πρώτη μέρα με τον κόσμο και την ομάδα, μπορεί να ήταν σε δύσκολες εποχές αλλά κανείς δεν έχασε χρήματα από τον ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά δεν έχασα ούτε ευρώ από τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που θυμόμουν είναι ότι ο κόσμος παρότι η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά, συνέχιζε να δείχνει απίστευτη αγάπη».

-Για τον Φερνάντο Βαρέλα: «Εγώ είχα πει ότι ο Βαρέλα θα γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Τώρα έχει φτάσει σε σημείο να γίνει ο ηγέτης της άμυνας. Πρόκειται για σοβαρό παιδί και εξαιρετικό επαγγελματία και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Όταν ήρθε δεν γνώριζε αρκετά για τον ΠΑΟΚ, οπότε μιλήσαμε. Τον είδα φέτος και σε κάποια γκολ που είχε πανηγυρίσει και γενικά έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ».

-Για την πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ: «Σε κάθε ευκαιρία που βρίσκω έρχομαι στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήρθα σε 3-4 προπονήσεις και μίλησα με τον Λουτσέσκου. Από πέρσι έπρεπε να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα αλλά έγινε ότι έγινε, φέτος όμως είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία να ξαναστεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορώ στην απονομή και να είμαι εκεί».

-Για την Εθνική Ελλάδος και τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο Αναστασιάδης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Εγώ προσωπικά όποτε ερχόταν στην Κύπρο είχα προσωπικές συζητήσεις μαζί του. Όσοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με τον Άγγελο πήραν πολλά σαν άνθρωποι. Έχω την καλύτερη άποψη, η Ελλάδα έκανε την καλύτερη επιλογή. Η Κύπρος είναι μία μικρή χώρα, ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε τελική φάση διοργάνωσης αλλά με τον Άγγελο κάναμε τις καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα. Αυτοί που τον επέλεξαν ήξεραν κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο προσόν είναι η ψυχολογία που δίνει στους παίκτες. Σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε έδρα. Σε αυτό το κομμάτι δεν έχω γνωρίσει καλύτερο προπονητή. Μας έκανε ο Αναστασιάδης να πιστέψουμε πόσο καλοί ήμασταν, σε αυτό το κομμάτι παίρνει άριστα. Όπως όλοι οι προπονητές, θέλει και εκείνος πειθαρχημένους παίκτες για να μπορεί να μεταδώσει τις ιδέες του».

-Για την προπονητική του θητεία: «Είμαστε μία ομάδα που πρόσφατα άλλαξε διοίκηση, έχει μπει μία φιλοσοφία στην ομάδα και αρχίζει να δουλεύει. Έχει μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πέρσι πήραμε το κύπελλο αλλά στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά πιστεύω κάποια στιγμή, μαζί με τον ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσουμε κι εμείς το πρωτάθλημα».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024