Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς να... ιδρώσει η Ρεάλ

Χωρίς να… ιδρώσει η Ρεάλ

Η Γκραν Κανάρια πάλεψε κόντρα στη Βασίλισσα Ρεάλ, μα τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητά της «βασίλισσας» (89-76). Συνεχίζουν εντυπωσιακά οι Μερένχες που έκαναν το «8x8» και έρχονται στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με Ολυμπιακό

Πολλοί πίστευαν ότι η Γκραν Κανάρια θα είναι «σάκος του μποξ» φέτος στη Euroleague, όμως παλεύει κάθε της παιχνίδι. Το ίδιο έκανε και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εν τέλει η αναμφισβήτητη διαφορά δυναμικότητας έφερε τη νίκη στη Βασίλισσα (89-76) που έκανε την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση. Οι Μαδριλένοι δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν και κατάφεραν να πετύχουν την όγδοη νίκη τους σε οκτώ παιχνίδια στην διοργάνωση, κάτι που φυσικά αποδεικνύει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ισπανική ομάδα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Ράντολφ (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) με τους Πρέπελιτς (13π.) και Καμπάτσο (10π.) να ακολουθούν. Από  τους Νησιώτες διακριθέντες ήταν οι Ντι Τζέι Στρόμπερι με 20 πόντους και Μπάες με 14. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του αγώνα, πήρε το ματς χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσει δυνάμεις και τώρα την Πέμπτη υπάρχει το πολύ μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την «βασίλισσα» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν μεγάλη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν και θέλουν φυσικά να κάνουν το ίδιο κι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024