Το κλαμπ και εστιατόριο στο Μέιφερ του Λονδίνου είναι γεμάτο από όμορφους χώρους, όλοι πολυτελώς διακοσμημένοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.

 

 

Τώρα υπάρχει ένας νέος χώρος  για να ενθουσιαστείτε, μια ιδιωτική σάλα τραπεζαρίας που ονομάστηκε από μια από τις μεγαλύτερες φεμινίστριες του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

Το δωμάτιο «Millicent Fawcett» είναι μια ιδιωτική τραπεζαρία με 8 θέσεις στο Lecture Room & Library, ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin διακοσμημένο σε πλούσια κόκκινα και ροζ χρώματα. Ονομάζεται μετά από την σουφραζέτα είδωλο, που σχημάτισε την National Union of Women’s Suffrage Societies το 1897, προάγγελος στο πιο διάσημο και ριζοσπαστικό κίνημα Suffragette υπό την ηγεσία της οικογένειας Pankhurst.

 

 

Στις 17 Ιουλίου 1869, η Fawcett μίλησε έξω από την τρέχουσα θέση του ακινήτου του Sketch, την πρώτη δημόσια ομιλία της που ζητούσε την προστασία των γυναικών. Τα επιτεύγματα της Dame Millicent αναγγέλθηκαν πρόσφατα με ένα νέο άγαλμα στην πλατεία του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο, το οποίο δημιούργησε ο καλλιτέχνης βραβευμένος με το βραβείο Turner, Gillian Wearing. Αυτό το μνημείο ήταν το πρώτο μιας γυναίκας, που αποκαλύφθηκε στην πλατεία και σημάδεψε έναν αιώνα από τότε που (κάποιες) γυναίκες έδωσαν το πρώτο δικαίωμα ψήφου το 1918.