Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κυπαρισσία : Το «σκασιαρχείο» των τριών αγοριών που έγινε τραγωδία
Πηγή φωτογραφίας: eleftheriaonline.gr

Κυπαρισσία : Το «σκασιαρχείο» των τριών αγοριών που έγινε τραγωδία

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία, που στέρησε τη ζωή σε τρεις εφήβους

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία, που στέρησε τη ζωή σε τρεις εφήβους.

Την τελευταία τους «κοπάνα» από το σχολείο έκαναν τρία 15χρονια παιδιά, καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μετά από σύγκρουση με βανάκι, στην περιοχή Τερψιθέας στην Κυπαρισσία, στην έξοδο προς την εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και πήγε να πάρει τους φίλους του προκειμένου να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με τον AΝΤ1, ο 15χρονος Ενρίκο μαζί με τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι, καθώς είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα.

Ωστόσο, ο Ενρίκο, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και στην συνέχεια συγκρούστηκε με το διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ο 48χρονος Ρουμάνος.

Οι δυο φίλοι του σκοτώθηκαν ακαριαία από την σφοδρή σύγκρουση, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου κατέληξε μετά από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα.

Οι τρεις 15χρονοι, όπως αποκάλυψε στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, πήγαν το πρωί στο σχολείο τους και παρακολούθησαν την πρώτη ώρα, ωστόσο την επόμενη το έσκασαν και αποφάσισαν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρας του ενός για να πάνε μία βόλτα στα Φιλιατρά.

«Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα», αναφέρει στο μέσο ο κ. Δράκος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι σοροί των παιδιών ήταν σε τέτοια κατάσταση, που δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024