Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καφενείο του Γραμμένου, με σερβιτόρο τον… Γιαννάκη

Το καφενείο του Γραμμένου, με σερβιτόρο τον… Γιαννάκη

Σα να μας έβαλε κάποιος για ύπνο το 2018 και να μας ξύπνησε στο 2000. Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν είναι απλά ένας πετυχημένος πρόεδρος της ΕΠΟ. Είναι ένας σύγχρονος… Περίανδρος Πώποτας που κάνει πράξη το «εμπρός-πίσω».

Γίγαντας. Είδωλο. Εγγυητής της Εξυγίανσης. Θεματοφύλακας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ποιος καλύτερος καθρέφτης των παραπάνω από την ίδια την Εθνική μας ομάδα. Την Εθνική του Βαγγέλη, του Γραμμένου που πρέπει να νιώθει πραγματικά περήφανος. Γιατί μπορεί από ποδόσφαιρο να μην σκαμπάζει, αλλά η Ελλάδα κυλά στο αίμα του. Έτσι εύκολο είναι να μετατρέψεις το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε καφενείο; Και μάλιστα να το κάνεις τόσο γρήγορα, και τόσο καλά που λες και κάποιος μας έβαλε για ύπνο το 2018 και μας ξύπνησε στο 2000. Τότε που προπονητές της εθνικής ήταν ο συγχωρεμένος ο κυρ Κώστας ο Πολυχρονίου και ο «100 χρόνια μπροστά» κυρ Βασίλης ο Δανιήλ. Τότε που ο κυρ Γιάννης ο Κόλλιας είχε τις Ελπίδες, και που οι παρτίδες τάβλι με τους βλαχοδήμαρχους έδιναν και έπαιρναν παραθέτοντας δείγμα πολιτισμού και εθνικής κληρονομιάς. Τέτοια επιτυχία ούτε ο Περίανδρος Πώποτας στο «Καφέ της Χαράς» που δείχνει εδώ και δώδεκα χρόνια σε επανάληψη ο ΑΝΤ-1. «Εμπρός-πίσω».

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024