Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μετά την μεγάλη νίκη στο ντέρμπυ επί του αιώνιου αντιπάλου, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μας παρουσιάσει ξανά το πολύ άσχημο εκτός έδρας πρόσωπο του. Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα τα χαμόγελα αισιοδοξίας μετατράπηκαν σε ανησυχία και προβληματισμό, καθώς οι Πράσινοι δεν εμφανίστηκαν ουσιαστικά ποτέ στο γήπεδο, πραγματοποιώντας ίσως το χειρότερο παιχνίδι τους στην φετινή διοργάνωση. Η Εφές δεν είναι δα και κάποιο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που να δικαιολογεί την χθεσινοβραδινή εικόνα – στο Τριφύλλι πρέπει άμεσα να ασχοληθούν με το ζήτημα των εκτός έδρας αγώνων που φαίνεται να στοιχειώνει κυριολεκτικά την ομάδα κατά την τελευταία πενταετία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!