Κίνηση «Πράττω»: Παρέμβαση για τη Συνταγματική αναθεώρηση
Την ερχόμενη Δευτέρα, θα δοθεί στη δημοσιότητα το κείμενο με τις θέσεις της Π.Γ του « Πράττω» για τα θέματα της Συνταγματικής αναθεώρησης
Συνεδρίασε χθες η πολιτική γραμματεία της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ υπό την προεδρία του πρώην υπουργού Εξωτερικών και προέδρου της, Νίκου Κοτζιά.
Κατά τη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε ότι η κίνηση θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις κατά την διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης, με στόχο να προκύψει περαιτέρω εκδημοκρατισμός της λειτουργίας των θεσμών του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, των ανεξαρτήτων αρχών, της ΕΥΠ, και άλλων τομέων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποφασίστηκε επίσης ότι την ερχόμενη Δευτέρα, θα δοθεί στη δημοσιότητα το κείμενο με τις θέσεις της Π.Γ του « Πράττω» για τα θέματα αυτά. Η επόμενη συνεδρίαση του οργάνου, προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή με θέματα οργανωτικά ζητήματα της κίνησης και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442