Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σολάρι τριετίας στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σολάρι τριετίας στη Ρεάλ Μαδρίτης

Από προσωρινός ο Σαντιάγο Σολάρι έγινε μόνιμος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους μερένχες

Ο Αργεντινός πάλαι ποτέ μέσος της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι, ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ. Μετά την αποπομπή του Λοπετέγκι κλήθηκε να καλύψει προσωρινά το κενό του προπονητή στη Βασίλισσα και όπως φαίνεται κέρδισε την μονιμοποίησή του, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον εμπιστεύεται με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και να τον κάνει τον προπονητή υπ’ αριθμόν 13 επί της προεδρίας του στους Μαδριλένους.

Στον 43χρονο πιστώνεται η πρόσφατη καλή εικόνα της ομάδας μετά το στραπάτσο από την Μπαρτσελόνα (5-1) στο clasico, όπως και το γεγονός πως έχει καταφέρει να διαχειριστεί και να κερδίσει τα πιο δύσκολα και απαιτητικά αποδυτήρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με παίκτες βεντέτες όπως οι Ράμος, Μπέιλ, Μόντριτς και ΣΙΑ.

Η θετική αύρα του Σαντιάγο Σολάρι είναι ευδιάκριτη πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς φαίνεται η ομάδα να παίζει με μεγαλύτερο κέφι και καλύτερη ψυχολογία, όπως φάνηκε και από το διπλό κόντρα στη Θέλτα στο Μπαλαΐδος. Οι Μερένχες σημείωσαν την τέταρτη σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 15 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά και δείχνουν να ξεπερνούν το… μαύρο διάστημα με τη μία νίκη σε 7 ματς στο τελευταίο διάστημα πριν την αλλαγή του Ζουλέν Λοπετέγι.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024